tisdag 24 juni 2008

Who the F are Man Utd?

Nu har Zizou uttalat sig om Ronaldo-affären, eller han har väl snarare fått någon reporter på sig som frågat om hans åsikt - tror knappast det handlar om ett öppet brev direkt.

Om Christiano går till Real Madrid eller inte är nog inte en fråga om pengar utan kanske snarare om berömmelse, sol och brudar, något han förmodligen får mer av i Real. Hade jag haft ett mer objektivt fotbollshjärta hade jag antagligen sett det som en förlust för Premier League att tappa världens bästa spelare men jag klarar mig definitivt utan honom. Trots detta är jag rädd att United klarar sig utan honom också.
Men om något ska kunna störa dem nästa säsong så är det troligtvis att Ferdinand, Fergie eller Ronaldo sticker.
Men jag bävar inför tanken att Scolari skulle skaffa Ronaldinho.

Köp tillbaks Gudjohnsen istället, snälla Phil.

2 kommentarer:

Rafiq sa...

Ja vet. Det er bad shit. De vil nå tvinge seg til en betaling gjennom länsstyrelsen. Men de ansvarlige skal få gjøre opp for sitt lovbrudd.
legg meg gjerne til på msn ringleyshades@hotmail.com

Rafiq sa...

Blogg Esse og Advokatkontoret til Allers/Blogg Esse, Vinge prøver å si at vi ikke har rettigheter til vår egen programvare. De prøver også å finne på krav som er uriktige. Blogg Esse har brukt vår mms tjenenste for 55 tusen mmsr på 12 mnd, våre servere for statistikk, våre åndsverk og programvare uten tilstånd med makt. De vil betale for litt over 60 dagers bruk. De fikk i cirka 50-75 tusen nye brukere på dette tidspunktet som tilsvarer evt 600 kr pr bruker i verdiøkning og evt 90 tusen kronor pr dag i annonseinntekter ifølge deres egne websider.
http://lagen.nu/1927:56 Den svenske loven sier at om vi motsetter oss betaling, noe vi ikke gjør dersom de betaler de vi har gitt dem tilbud, eller om de ikke vet hvem de skal betale til, kan de betale til länsstyrelsen. Jeg har pratet med länsstyrelsen i Kalmar og Skåne og motsetter meg disse punktene. Mr Marcus Palm @ Vinge your play!!!